Mijn http is onbeveiligd, hoe beveilig ik deze weer?

pfff! mijn http geeft onbeveiliging aan op facebook. De https in de balk staat doorgestreept met een rode streep en een rood kruis.
Ik voel me hier ECHT niet fijn bij, en ben bang dat iemand probeert te hacken.

Hoe beveilig ik dit weer? (ik heb google chrome)

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer de s eens toe te voegen in je url. Bijvoorbeeld. https://www.facebook.com. Het kan zijn dat dit niet werkt, want dan ondersteunt je router dit niet (dat je router de verbinding zelf met SSL beveiligd, in plaats van naar een beveiligde verbinding te verbinden. Maar het probleem kan ook liggen aan Facebook zelf. Dat de certificaten tijdelijk niet bereikbaar waren. Ook moet je rekening houden met phising. Hiermee wordt een website volledig gekopieerd en is authentiek aan het origineel, maar beschikt niet over het https protocol. Bij een SSL verbinding tref je altijd een certificaat. Hierin staan de gegevens van het bedrijf zelf en hierdoor toont het bedrijf eigenlijk aan, dat de site die jij bezoekt daadwerkelijk van hun is.

De site gebruikt SSL, maar Google Chrome heeft of onbeveiligde inhoud met een hoog risico gevonden op de pagina of er zijn problemen met het certificaat van de pagina. Voer op deze pagina geen gevoelige informatie in. Ongeldige certificaten en andere ernstige https-problemen kunnen erop wijzen dat iemand uw verbinding met de site probeert te manipuleren. Wil je https in Facebook aanzetten? Ga naar de beveiligingscentrum. Of klik op bron 2 link!

Bronnen:
https://support.google.com/chrome/answer/9...
https://www.facebook.com/login.php?next=ht...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100