een onbekend iemand heeft mijn bsn en persoonlijke gegevens wat moet ik nu doen?

Ik heb een brief gekregen die open bleek te zijn met mijn bsn en geboortedatum etc. wat moet ik nu gaan doen het is dan wel duidelijk dat iemand het heeft geopend en de gegevens heeft gelezen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Contact opnemen met rijkswaterstaat, of met de politie. Als de verkeerde persoon jou bsn heeft kunnen ze illegaal op jou naam gaan werken en kan de belastingsdienst naar jou toe komen. Ze kunnen ook identiteitsfraude plegen en dat is foute boel!

http://www.overheid.nl/identiteitsfraude/identiteitsfraude-melden Hier zou ik het wel direct gaan melden, al is het maar voor je eigen gevoel van veiligheid! In jou geval kan het ook totaal per ongeluk geopend zijn natuurlijk, en die kans is redelijk als je alsnog je post wel ontving ;) Succes!

Zowiezo meteen melden!! Als iemand er iets mee uithaald, en jij wordt erop aangekeken, sta je een stuk steviger als je al aangifte gedaan hebt. Ook kan de politie je verder adviseren. Ik kan me niet voorstellen dat jij er minder van wordt, als je aangifte doet. Het kan je alleen helpen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100