Kan de pc niet meer opstarten?

Wat moet ik doen? Ik heb een virus of malware: "backdoor.tidserv!inf" genaamd. Ben er al achter wat ik moet doen, maar kan met geen mogelijkheid in Windows komen. Dus ook niet in de verschillende veilige modussen en de laatst werkende configuratie. Wat ik ook probeer, de pc reset zich iedere keer automatisch en dan kom ik weer bij het scherm waarin je kunt kiezen met welke veilige modus je wilt opstarten.
Wie kan mij helpen?

Toegevoegd na 9 uur:
Heb inmiddels alles al zo'n beetje geprobeerd en moet tot de conclusie komen dat ik Windows waarschijnlijk opnieuw moet installeren. Nu geeft Windows mij 2 mogelijkheden:
- XP installeren
- XP installatie herstellen of repareren

Persoonlijk zou ik voor de 2e keuze gaan, maar blijven alle bestaande programma's dan bestaan en ook alle data die ik op mijn harde schijven heb staan? Ik kan nergens een kopie maken van mijn documenten, omdat ik niet in Windows kan komen. Misschien zou ik nog wat kunnen redden als ik in DOS kwam, maar kan me niet meer herinneren hoe ik daar terecht kan komen, zonder schijven en/of diskettes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan een een externe behuizing kopen http://www.codima.be/product/1066/antec-aluminum-hard-drive-enclosure-sata-usb-MX-100-EC.aspx (Vraag wel even na of je sata of ide hebt .) (Deze is voor sata 2) En jouw interne schijf erin steken , mits je geen paswoord op je besturingsysteem gezet hebt . Anders wordt het gecompliceerder . Zo kan je jouw gegevens backuppen . Daarna jouw harde schijf terug inbouwen . En clean install windows xp or windows 7 installen . Mvg bram

als je website van symantec moet geloven dan is de genoemde virus of malware Risk Level 1: Very Low Dus lijkt het me sterk dat alleen dat virus hiervoor zorgt. Ik heb precies hetzelfde overigens een tijd geleden gehad. De laptop ging toen zelfs herstarten tijden installatie van windows! uiteindelijk bleek dit te maken te hebben met stof! Maar goed als het geen stof is kan je nog steeds het volgende doen - zorg voor een zgn bootable disc - boot vanaf deze cd - installeer malware anti malware (zo heet het idd) - controleer handmatig ook de c:\windows\system32 folder staan daar heel recente bestanden in dan zou dat zo maar een virus kunnen zijn - als dit lukt niet lukt installeer vanaf de cd windows opnieuw als ook dat niet je probleem oplost blijft er slechts 1 ding over formatteren and windows opnieuw installeren

Dan zit er niets anders meer op dan alles opnieuw te installeren, met een installatie cd/dvd van Windows... Jammer maar dit is dan de enige optie...

Zoek even op de Bart-Pe cd met de naam "I have the Password"(v1.43) start op via deze cd en er zit allerlei software op die cd geïnstalleerd dus even updaten en je kun gewoon virusscannen of een disk controle doen. in ieder geval 90% van de tijd zorgt het er voor dat je windows gewoon weer opstart.

Als je denkt dat een virus of malware de boel zit te verzieken kun je de Kaspersky Rescue Disk, Anti-Virus en Anti-Malware Bootable LiveCD erop loslaten. Ik had zelf een laptop met malware die ik niet kon verwijderen. Met de Kaspersky Rescue Disk is het een fluitje van een cent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100