Waarom verschijnt er een waarschuwing over onverwacht gedrag van je PC bij Media Player als je een Mp3 wil afspelen?

Soms als ik via Bear Share muziek heb gedownload die ik dan wil afspelen, verschijnt er het volgende bericht:
"Het bestand dat u probeert af te spelen, heeft een extensie (.mp3) die niet overeenkomt met de bestandsindeling. Afspelen van het bestand kan resulteren in onverwacht gedrag.
Wilt u deze inhoud door Media Player laten afspelen?JA/NEE"
Het gekke is dat dat alleen maar SOMS gebeurt en MP het afspelen van Mp3-tjes normaliter ondersteunt. Hoe komt het dat deze melding soms verschijnt en wat kan er gebeuren als je het bestand toch afspeelt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kan om twee redenen zijn. 1. je hebt niet de juiste codecs geinstalleerd, google naar k-lite codec pack voor de juiste codecs 2. het kan ook zijn dat de uitgang van het bestand niet klopt met de inhoud. Wanneer bijvoorbeeld een wma-bestand .mp3 als uitgang heeft waardoor MP de data verkeerd interpreteert. één van deze twee zal het ongetwijfeld zijn. gewoon op ja drukken kan ook geen kwaad, als punt 1 het geval is dan speelt MP het bestand toch niet af. en is punt 2 dan het geval dan misschien wel. zie bronnen voor microsoft support en de k-lite codec pack download link Toegevoegd na 9 minuten: 3. het kan ook zijn dat het bestand nog niet volledig is gedownload of verminkt is geraakt tijdens het downloaden. opnieuw downloaden in dat geval

Bronnen:
pctricks.nl/downloads/.../BekendeFoutmeldi...

Dat gebeurt omdat je illegaal hebt gedownload met bearshare en op deze manier de kinderen van hard werkende muzikanten verhongert en dan heb jij het over een foutmelding van je media player terwijl hun geen kadoos onder de kerstboom krijgen dit jaar??!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100