Is er een site waar ik veilig online mijn email kan kijken?

Ik heb eerder eens een website gebruikt om online mail te checken, maar ben deze verloren, dus weet nu niet meer waar te zoeken.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je hotmail hebt op: https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1326129858&rver=6.1.6206.0&wp=MBI&wreply=http:%2F%2Fmail.live.com%2Fdefault.aspx&lc=1043&id=64855&mkt=nl-nl&cbcxt=mai&snsc=1 en gmail: http://mail.google.com/ lijkt me veilig

je kan ook gewoon outlook gebruiken. en als je het dan via internet wilt dan ga je naar mijn ziggo en klik je op webmail. ik gebruik dit zelf ook regelmatig en het bevalt me goed. het werkt het. beste op internet explorer. zie de bron om bij de webmail inlog te komen.

Bronnen:
c11n
https://webmail2-tb.ziggo.nl/iwc_static/la...
mail

Normaal heeft je provider ook webmail waarmee je online je mail kan lezen en beantwoorden. Dit is even veilig als je mail op je home computer lezen via diezelfde provider.

VEILIG je email lezen, houd in dat je encryptie moet gebruiken op je verbinding. Dat is mogelijk via webmail met HTTPS (dus niet http://www.gmail.com zoals hierboven, maar httpS://www.gmail.com ) Een andere mogelijkheid is om een email client te gebruiken met SPOP (secure POP)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100