Wat te doen?Heb echt geen idee meer

ben sinds vorig jaar mun administrator password kwijt van mn laptop.kan er nu niks meer mee.iemand nog een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn "paswordfinder " programmaatjes te downloaden,/koop. Zou kunnen werken. Succes! fresto.

Hoi , Heb je al eens het programmatje van oprhcrack geprobeerd ? Dit programmatje is te vinden via Google op hun website. Je brand het programma op een cd , sluit de computer , drukt bij het Opstarten f8 zodat het naar het bootmenu gaat.. En klikt cd-rom Als het goed Is start het programmatje zichzelf. Er staan genoeg tutorials op youtube. Anders zal je even langs de winkel moeten , of naar de zwarte markt ;] Succes !

Kun je wel op een ander account op de computer inloggen. Als dit leukt: 1) Druk Windowstoets+R in. 2) Typ in: control userpasswords2 3) Maak van het account waar je net ingelogt bent een administrator door op de gebruikersnaam te klikken, dan op Eigenschappen en dan bij het tapje Groepslidmaatschap Ik hoop dat dit werkt! Veel succes ;)

probeer user admin gebruiker admin

Op de site in de bron kun je images voor zowel CD als USB-stick downloaden. Met zo'n CD of USB-stick kun je vervolgens opstarten en het admin password resetten of een nieuw wachtwoord instellen. Op de site staat uitgelegd hoe e.e.a. werkt.

Bronnen:
http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/

OphCrack is niet super handig. Zodra het wachtwoord te lang is, vindt hij hem niet. Wat ik aanraad is Trinity Resource Kit 3. Hiermee verwijder je gewoon het wachtwoord. Het is hier te downloaden (dit moet ook worden opgestart van een CD) http://trinityhome.org/Home/index.php?front_id=12&wpid=5 Hier is uitgelegd hoe het moet: http://www.youtube.com/watch?v=h0XrHL18OD0 Veel succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100