Wie kent het programma Eweka, het downloadprogramma. Is het veilig(zonder virussen enzo) en betrouwbaar. Hoe werkt het programma?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eweka is veilig. Maar vergelijk het met je browser: die kan veilig zijn, maar dat betekent niet dat daarmee de sites die je bezoekt veilig zijn. Dus opletten wat je binnenhaalt en altijd eerst even scannen.

Eweka is een nieuwsserver. En het downloaden met nieuwsservers via bijvoorbeeld het downlaodprogramma grabit is erg betrouwbaar, alhoewel er altijd wel dingen tussen zouden kunnen zitten die niet betrouwbaar zijn.

Eweka is een internet service provider. Eweka biedt je snelle en betrouwbare toegang tot Usenet. Er bestaan diverse download programma's zoals Altbinz, spotnet, etc. Op http://www.binaries4all.nl/ vindt je een duidelijke uitleg (handleidingen) over downloaden uit newsgroepen. http://www.binaries4all.nl/beginners/

Eweka bemoeit zich eigenlijk niet met de content die je download. Ze bieden enkel de server aan en daar kan je vanaf downloaden. Wat je download is dus niet van hun. En zo is dat met zijn concurrenten ook. wat het verschil maakt tussen een goede en een mindere is a) de tijd dat een posting op de server beschikbaar is (bij eweka meer dan 700!!! dagen) B) de aanwezigheid van complete pakketten. C) Snelheid. Mijn ervaring bij eweka is goed ik wil geen abonnement en bij hun kan ik via een sms per 24 uur toegang krijgen en dat vindt ik prettig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100