is dealextreme betrouwbaar, moet je meer betalen door de douane??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zeer betrouwbaar, afgelopen jaar voor vele honderden bestellingen gedaan. Alles keurig ontvangen. Gemiddelde tijd tussen bestelling is 3 weken. Ook de nazorg is goed geregeld. Als je verstuurd via registered post dan heb je geen douane controle.

Dealextreme is betrouwbaar. Douane in nederland haalt steekproef gewijs pakketjes eruit en controleert die, de kans dat je dus extra moet betalen(invoerkosten) bestaat dus. Ook moet je veel geduld hebben want het duurt een flinke tijd voordat je het bestelde product hebt ontvangen.

Gezien de site en de positieve berichten die ik hoor lijkt mij dealextreme betrouwbaar. Betreffende de douane: inklaringskosten (de kosten die het post- of koeriersbedrijf maakt voor het doen van de aangifte bij de Douane) de eventueel te betalen belastingen (douanerechten, omzetbelasting en accijns) (Hoeveel belastingen u bij invoer moet betalen verschilt per product. Voorbeelden: Muziek cd's en film dvd's 3,5% douanerechten en 19% omzetbelasting over de waarde van de goederen Boeken geen douanerechten en 6% omzetbelasting van de waarde van de goederen Spijkerbroeken (denim) 12% douanerechten en 19% omzetbelasting over de waarde van de goederen Objectieven voor fotocamera's 6,7% douanerechten en 19% omzetbelasting over de waarde van de goederen Modellen van auto's 4,7% douanerechten en 19% omzetbelasting over de waarde van de goederen

Bronnen:
http://www.douane.nl/particulier/internetaankopen/
http://www.douane.nl/particulier/interneta...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100