ik had een proef versie van AVG 2012 gedownload en die is nu afgelopen maar ik kan het niet terug verranderen naar de hele versie van 2011 hoemoetdat?

ik had een proef versie van AVG 2012 gedownload en die is nu afgelopen maar ik kan het niet terug verranderen naar de hele versie van 2011 hoe moet dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het handigste is eerst de proefversie van je pc af te halen. Ga daarvoor naar het startmenu, alle programma's, klik op avg en daar staat installatie ongedaan maken. Voer dat eerst uit. Daarna kan je de nieuwste versie gratis downloaden op deze site: http://www.filehippo.com/download_avg_antivirus/ Let wel op dat je de goeie versie pakt. 64 bit of 32 bit afhankelijk of je pc 64 bit of 32 bit is. De 32 bit versie draait ook op een 64 systeem maar andersom niet. Succes.

Je kunt het gratisgewoon van internet downloaden. Misschien heb jij een profversie van betaaalde AVG gehad. Toegevoegd na 15 uur: +e

haal gewoon heel AVG weg via software verwijderen of een speciaal uninstall programma o.i.d en neem microsoft security essentials dan hoef je niet te registeren en naam en email achterlaten en zo en loop je niet meer tegen dit probleem aan De enige voorwaarde is een legale windows versie op je pc en de laatste updates

Bronnen:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100