Hoe kun je je hotmail goed opschonen van spam, virussen e.d.?

Het lijkt net alsof iemand met mijn account spam verstuurt en mijn wachtwoord verandert ook om de zoveel tijd. Ik denk dat dit komt, omdat ik ooit op een spam-mailtje van iemand anders heb geklikt (stomme ik), maar is er een manier om mijn mail helemaal op te schonen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Markeer de spam-mailtjes als ongewenst. Hotmail is in heden zo ver met hun technologie dat ze automatisch mailtjes blokkeren die lijken op die jij als ongewenst heb gemarkeerd. En verander je wachtwoord. Dit doe je door op 'wachtwoord vergeten' te klikken. Je moet dan een geheime vraag beantwoorden die je toen hebt ingesteld of je hebt een alternatief e-mailadres ingevuld. Als je er echt helemaal vanaf wilt komen, exporteer je je contactpersonen van je huidige MSN adres, maakt een nieuw MSN adres aan en importeert de contacten.

Hotmail is een spam hoax ik had er ook last van ben met plezier overgestapt naar AOL is ook een provider van mail adressen alleen zijn ze sinds een jaar niet meer in Nederland maar je kan wel een account aanmaken op AOL.com de Amerikaanse variant alleen moet je dan een amerikaans adres invullen maar goed google is je vriend.

Eigenlijk zijn het twee vragen. Voor spam: gebruik een anti spam programma spamfighter of Cloudmark gratis van het internet te downloaden. Als je de indruk hebt dat er met je account gerommeld wordt, is deze mogelijk gekraakt. Maak een ander e-mail adres aan via jouw provider of via hotmail, gmail aol enz. Laat eens een spyware programma over de computer gaan. Wie weet vind die iets. Frank

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100