Ik heb het anti-spyware programma NoAdware op mijn computer.1 van de 3 andere anti-malware software zegt dat NoAdware malware is.Ishetzo?

Is NoAdware werkelijk niet te vertrouwen? Of hebben de andere 2 anti-malware programma's gelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, verschillende bronnen op het internet melden dat. Er zijn veel gratis malwarescanners op het internet, die beweren je te helpen, maar die het alleen maar erger maken. Ik zou het deïnstalleren.

Bronnen:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/top...

WAAROM zo veel anti malware programma's op je pc installeren??? Kies er gewoon 1 goede uit zoals bv Spybot of Ad-aware of Malbytes anti-malware. Lees wel : OF

nou ik gebruik 4 verschillende antivirus programma's en een vriend van me 8. maar goed. het hoeft helemaal geen mallware te zijn. het kan net zo goed zijn dat ze dat expres zeggen zodat jij alleen hun programma gebruikt. ik gebruik allemaal gratis scanners. ze geven vanzelf wel aan of ze niet matchen met de andere scanners. maar let wel op! als je nu denkt ok hoef ik lekker niks meer te doen... zit je fout. laat dat programma door online scanners scannen. je krijgd dan een rapport met de resultaten. laat het programma door verschillende online scanners scannen voor meer zekerheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100