Hoe kan ik gamen met Ziggo internet beveiliging?

Als ik online games speel geven deze foutmeldingen, terwijl dat niet gebeurt wanneer Ziggo internetbeveiliging uitstaat. Het gaat om een op F-Secure gebaseerde beveiliging. Ik heb dit wel eens eerder gehad en toen opgelost door de instellingen te veranderen van thuis naar kantoor. Maar sinds een paar dagen lukt het ook niet meer op kantoor-instellingen (terwijl ik er ongeveer 3/4 jaar geen problemen meer mee had, wel heb ik intussen een keer mijn windows geherinstalleerd, maar dit gaf tot nu toe geen problemen.). heeft iemand een idee wat ik kan doen?

Toegevoegd na 12 uur:
Ik kan trouwens ook bepaalde soort verbindingen toestaan. Als ik weet of het bevoorbeeld een TCP verbinding is, kan ik instellen dat hij dat toelaat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Die beveiliging van providers zijn erg strak,.. te strak wat je het beste kan doen is die uitschakelen En de windows firewall inschakelen en alles daarop inregelen. gaat grotendeels vanzelf (ik persoonlijk zou die hele ziggo beveliging niet eens gebruiken compleet overbodig De windows firewall vind ik meer dan genoeg en natuurlijk een goeie virus scanner maar het beste is dus als je gaat gamen die ziggo zaak uit windows firewall gewoon aan. en je kan het daarna gewoon weer terug zetten maar zoals gezegd you're better of without it

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100