gratis virus scanner?

vandaag mijn pc opnieuw geinstalleerd. maar heb nu de vraag, zijn er goede gratis virusscanners? en zo ja hoe heten deze?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

AVG van Grisoft. Het is volledig gratis en werkt perfect. Zelf gebruik ik het ca. 12 jaar.

Ik gebruik sinds kort Avast, een gratis virusscanner die goed uit de testen komt. Ik had altijd McAfee (gratis bij internet abonnement), maar pas was in het nieuws dat het één van de slechtsten is, ik ben dus wat gaan experimenteren met deze gratis virusscanner en tot op heden meer dan tevreden, de pc is er zelfs sneller doorgeworden.

Bronnen:
http://www.avast.com/

Ik gebruik altijd avg. Let op met downloaden dat je de gratis versie neemt

Zelf gebruik ik hitmanpro. Die scant automatisch als je je pc/laptop opstart en geeft de eventuele virussen aan en verwijdert ze vaak ook. Erg handig.

Volgens de consumentengids van april is Avira de beste gratis virusscanner, ik gebruik zelf die van microsoft, microsoft security essentials.

COMODO is zo handig en overzichtelijk,dat ik geen andere meer wil: http://www.comodo.com/products/free-products.php Er staan trouwens méér (gratis) producten ,welke nét zo optimaal bescherming bieden als deze antivirusscanner. Groet:Zoekertje

Nee. Alleen een test versie is gratis. (of je moet het illegaal downloaden)

Microsoft Security Essentials is volgens de technische experts van het tijdschrift C'T de beste. Het enige nadeel is dat deze maar 1x per dag update.

gewoon mcafee

Als je een Windows Microsoft computer hebt kun je het beste MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS downloaden en installeren. Je bent dan gegarandeerd beschermt. Zeker wanneer je deze altijd in verbinding hebt staan met internet. Dan is Microsoft security essentials helemaal up to date

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100