Waarom staat er van sommige mensen de handtekening openbaar op Wikipedia?

Ik was het een en ander aan het lezen over Kaddafi, zie ik rechts op de website zijn handtekening onder zijn personalia... Waarom staat deze op internet en is dit geen privacygevoelige info?

Toegevoegd na 25 seconden:
Zie link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Moammar_al-Qadhafi

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Van zogenaamde publieke figuren, is zoveel bekend, dat ze inderdaad niet veel privacy meer hebben. Deze leiders moeten ook hun handtekening onder wetten zetten, zodat zo'n handtekening ook niet meer "geheim" is. Jij kunt de namen van je kinderen nog wel geheim houden. Khadaffi, of Marco Borsato, etc, kunnen dat niet meer, omdat ze daar te bekend voor zijn.

Handtekeningen zijn niet geheim, hoor. Je kunt ze overal op het internet vinden. Ook die van b.v. onze koningin of van de ministers. Het vervalsen van een handtekening is natuurlijk wel strafbaar. Hier vind je een aantal uitspraken van de rechter over zulke gevallen: http://jure.nl/handtekening%20vervalst En als je handtekening van de president van de Verenigde Staten zoekt... Ook die vind je gewoon op het internet: http://www.ongein.nl/plaatje-handtekening-van-obama-en-----iets-anders----12084.aspx

Misschien doen ze dat zodat je weet wat zijn hadtekening is....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100