Kan je als hoofdgebruiker wel downloaden van bv youtube,en dat de gebruiker er geen last van heeft?

Door ouder bepaalt dat er geen download acties mogen plaatsvinden om zo hackers geen kans te geven.Op hoofdgebruiker dan wel mogelijk het programma te downloaden en zo youtube te gebruiken zonder schade? Verschil van gebruiker en hoofdgebruiker snap ik niet echt.Alvast bedankt:-)

Weet jij het antwoord?

/2500

1. Downloaden heeft vrijwel niks met hackers te maken, goede antivirus is beter dan dit geheelonthoudings beleid. 2. Hoofdgebruiker kan waarschijnlijk alles doen en gewone gebruikers niet. 3. Er zijn tientallen programmaatjes om van YouTube te downloaden, de vraag is alleen of dat wel mag.

Als jij op de account zit van de administrator, kun je gewoon downloaden. Je kunt bij het downloaden vaak zelf kiezen of het voor alle gebruikers of alleen voor de administrator is.

Volgens mij wil je niet downloaden van YouTube, maar gewoon kijken naar filmpjes op YouTube, en ben je bang dat je dan allemaal dingen moet downloaden. Dat is niet zo: YouTube is een videosite waarbij je de filmpjes niet downloadt maar streamt. Er is geen enkel risico op hackers als je op YouTube een filmpje bekijkt. Om zinnig antwoord te kunnen geven op je vraag over rechten, moet je iets duidelijker uitleggen wie nu wat wel en wat niet kan op die computer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100