Virus door verkeerde site?

Ik zat ooit eens op een 'verkeerde' site, ik heb daar niks gedownload. Kan daardoor een virus op je pc komen? En kan iemand die de pc maakt dan zien waarvan dat virus vandaan komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kon dat heten ook cookies zobder dat he het weet slaat je computer dan dingen op vab die site oplossing: gewoon 1 x per week je computer verschonen

Dat is zeker mogelijk als ik jou was zou ik even een scan draaien met Anti-Malware Bytes

Ja en ja. Internet explorer 6 is berucht om de enorme hoeveelheid fouten, die eenvoudig door makers van web sites kunnen worden gebruikt om zo hun eigen code op jouw pc te laten draaien. het bezoeken van een webpagina is dan al genoeg.

echt weten of een site een virus of adware bevat valt moeilijk te controleren. Maar dankzij cloudservers is er een hoop mogelijk gemaakt. en dus kan je steeds beter inzien of een site veilig is of niet. zowiezo als je browser aangeeft dat de site gevaarlijk kan zijn voor je pc negeer dit bericht dan ook niet. deze site is namelijk al onderzocht door hogere mensen. wat ik je kan aanraden is een ad-on te installeren voor je browser die jou vertelt of een site veilig is of niet. even een lijstje, ze zijn allemaal te verkrijgen voor zowel firefox als voor google chrome. - WOT = Een programma die je precies vertelt of de site die je wilt bezoeken veilig is of niet. - AdBlock Plus = Verwijdert ongewenste advertenties van website (ook bij youtube) - Flash Block = Blokeert flash (geanimeerde plaatjes) op websites. FireFox: - WOT: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/wot-safe-browsing-tool/ AdBlock Plus: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/adblock-plus/ Flash block: https://addons.mozilla.org/nl/firefox/addon/flashblock/ Google Chrome: - WOT: https://chrome.google.com/extensions/detail/bhmmomiinigofkjcapegjjndpbikblnp?hl=nl - AdBlock Plus: https://chrome.google.com/extensions/detail/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb?hl=nl Flash Block: https://chrome.google.com/extensions/detail/cdngiadmnkhgemkimkhiilgffbjijcie?hl=nl Ik hoop dat je hier iets mee kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100