Hoe kan ik een wachtwoord verweideren

Er is iets op mijn toestsebord gevallen, en ik heb de vraag opslaan per ongeluk met Ja beantwoord. Nu wordt er bij elke pagina mo een wachtwoord gevraagd. Hoe los ik dat op. Ik ben er ondertussen wel uit welke toets er geraakt is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Laat je PC opnieuw opstarten en druk tijdens het opstarten herhaaldelijk op F8 (of F5) zodat hij in de veilige modus terecht komt, kies operator /beheerder en maak daarmee een nieuwe account aan. Vanuit de nieuwe account (met beheerdersrechten) kun je proberen om bestanden vanuit de oude account naar de nieuwe te verplaatsen (b.v. met de zoekfunctie). Zonder je wachtwoord is het niet mogelijk je oude account te openen of het wachtwoord te wijzigen.

Ik ga er even vanuit dat je een wachtwoord in Internet Explorer bedoelt: Je hebt een pagina waarop je een wachtwoord moest invullen en de vraag in Internet Explorer of die het wachtwoord moest opslaan met Ja beantwoord. Open via het menu Extra - Internetopties. Op het tabblad Inhoud kies je de opties voor Aanvullen (zie afbeeldingen). Je kunt dan tevens opnieuw instellen of deze vraag wel of niet gesteld wordt als je een wachtwoord intypt. Een andere manier is om CCleaner te downloaden. Dit is een goede tool om je PC schoon te houden en op te ruimen. Deze tool kan ook de internet geschiedenis en wachtwoorden verwijderen.

Bronnen:
http://www.pcwereld.be/ingevulde-wachtwoor...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100