Wat is de beste en de snelste virus scanner op de wereld? zo dat je computer heel snel word en virussen tegenhoud

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Avast is heel snel en heel goed en gratis, ik gebruik het al jaren! Toegevoegd na 1 minuut: Verwijder wel eerst goed een evt. andere virusscanner, anders krijg je misschien een conflict.

Bronnen:
http://www.av.eu/nl/avast_antivirus_produc...

ik ben voor kpn gezwicht, een zware scanner die goed werkt, dagelijks update. ik heb het icm met digi-tv en internet/bellen. bevalt uitstekend! kost 5,-- euro p/mnd in mijn pakket. Toegevoegd na 1 dag: het is een pakket van f-secure. het pakket bevat een fire-wall, spam-controle, virusscan & spy-ware, browsebescherming en e-mailfilter. het bevalt mij prima. zie hier: http://www.kpn.com/glasvezel/internet/veiligheid /pc-veilig/PC-Veilig-demo.htm

Ik zou niet zeggen dat er 1 beste is. Er zijn veel goede, zoals mcafee, avast, avg-antivirus. Als firewall zou ik comodo of zonealarm gebruiken.

Als het gratis moet zijn raad ik AVG.

De snelste antivirus software is Panda, waarvan ook een gratis versie is (zie link). De virusscan vertraagt de pc in het geheel niet, want de controle op virussen vind 'in the cloud' plaats, op een externe server dus. Ik gebruik het al meer dan een jaar tot volle tevredenheid. Er is geen enkele scanner die je pc sneller maakt dan ie is, daar zijn andere tools voor.

Bronnen:
http://www.cloudantivirus.com/nl/

Er zijn heel snelle virusscanners maar dat wil niet zeggen dat ze goed zijn. Het snelste is om geen virusscanner te installeren en met een reborn card te internetten, je hebt dan bij elke opstart een schone pc. Je documenten sla je dan op op een externe schijf of server. Je kunt wel programma's installeren, maar dan moet je de reborn card uitschakelen en internet afkoppelen. Als je netjes over internet surft is de kans op virussen klein, je moet natuurlijk niet gaan downloaden uit illegale bron, dat is vragen om moeilijkheden, en niet zomaar ergens op klikken. En als je iets installeert, niet domweg klikken maar lezen ( en vooral geen toolbars installeren want dat lijken ook niet virussen) . Als je dan de Avast virusscanner op de achtergrond laat meedraaien, zul je vrijwel niet merken dat je computer langzamer is. Je moet natuurlijk wel moderne hardware hebben, met 1 GB geheugen en een Pentium 4 kom je ook zonder virusscanner niet vooruit als je alle Windows updates hebt geïnstalleerd. Je kunt dan nog altijd overwegen Linux te gaan gebruiken, daar zijn vrijwel geen virussen voor ontwikkeld

Ik ben heel erg tevreden over Norton. Sublieme service! Kost 49,99 euro per jaar. Dat is ruim 4 euro per maand. Een poos geleden hebben de mensen van Norton bijna een hele dag besteed aan het - op afstand - helemaal schoon maken van mijn PC. Ze hadden nog nooit zo'n vervuilde PC gezien en hebben er zeker 5 - vijf - uur aan gewerkt. Gratis, dat wil zeggen als service. Kom daar bij een ander maar eens om.

eigenlijk bestaat er helemaal geen goeie vires scanner.. de meeste doen wel wat ze zeggen maar laten veel virussen soms ook achterwegen of die staat nog niet in de database. norton, panda, comodo en mcafee zijn 4 van de vele scanners op de markt die alleen maar geld uit je willen halen. ze zeggen de beste te zijn maar schijn bedriegt. Je moet gewoon nemen waarbij jij het het lekkerst bij voelt. en als je slim volg je veel forums en lees je veel reviews op websites... zo af en toe verwisselen van scanner kan zeker geen kwaad!

Kaspersky denk ik.

Ik hou het bij de volledige, betalende versie van AVG Internet Security. Hij is stukken sneller dan Norton. Heb hem al jaren (telkens een abo voor 2 jaar) en nog geen problemen mee gehad.

De snelste staat er totnutoe niet bij, da's namelijk NOD32: dit omdat die de engine in assembler heeft geschreven - dit in tegenstelling tot de concurrenten. Bij vergelijkende tests is 't elk jaar een andere virusscanner die bovenaan staat qua detectie - dus daar kan je niet echt van op aan. Naast je virusscanner raadt ik een goede firewall aan: NetLimiter3. Verder houdt je heel veel crap tegen door http://hostsfile.org/Downloads/hosts.txt op je PC te zetten. Verder raad ik aan PSI te installeren: http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal/. Hoe dan ook, van een virusscanner wordt je PC niet bepaald sneller. Ga je voor snel en ben je geen gamer en ben je niet gehecht aan Microsoft Office, dan kan je Xubuntu nemen (daar kan je volstrekt gratis LibreOffice op installeren).

Bronnen:
www.eset.com

Ik houd het bij de virusscanner van Microsoft zelf. Ik vond het eerst maar een waardeloze virusscanner, ik was altijd helemaal weg van AVG. Maar sinds versie "2011" daarvan is uitgebracht, ben ik AVG zat. AVG 2011 maakt je PC totaal slomer.. Daar was ook 1x inderdaad klachten van dat het je PC niet meer kon laten opstarten. Ik raad je daarom Microsoft Security Essentials aan. Hij is snel en goed, naar mijn mening.

Bronnen:
http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

Beste, Er zijn veel verschillende soorten virusscanners, alleen is de vraag welke virusscanner is efficient voor jou ! Persoonlijk geef ik de voorkeur aan AVG versie 9.0 (Free ware), en regelmatig maak ik gebruik van het programma Spybot (Search & Destroy) en MalwareBytes dan ben ik zeker dat er geen malware achterblijft op mijn computer ! Voor meer info verwijs ik graag naar de volgende linken ! Mvg, Karel8158

De beste virusscanner is bitdefender, tenminste volgens deze site: http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Zelf heb ik twee virusscanners. AVG en Malware Bytes anti malware en vind het een beetje raar. AVG zei dat ik geen virussen had. Nadat ik MBAM had gedownload bleek het dat er gewoon wat virussen tussen zaten. Dus ik ben fan van MBAM maar ik heb er niet erg veel verstand van:S

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100