Hoe maak je muziek op de computer?

Ik heb deze vraag al eerder gesteld, maar ik heb er nog geen goed antwoord op gekregen. Als dit verkeerd is, mag ik dat dan weten vóór mijn vraag is verwijderd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je keyboard wordt een piano met Virtual Piano http://www.virtualpiano.net/

probeer deze link en speel keyboard op je pc. http://www.bgfl.org/bgfl/custom/resources_ftp/client_ftp/ks2/music/piano/index.htm Toegevoegd na 6 minuten: En drummen. http://www.kenbrashear.com/

Afhankelijk van wat je wilt zijn er speciale programma's waar mee je je toetsenbord als keyboard kunt gebruiken, maar er zijn ook programma's, waarmee je zelf muzieknoten kunt wijzigen, om het zo maar even te noemen.

neem bijvoorbeeld een gitaar, neem plaats op je laptop of pc. Sla een aantal snaren aan en voilá, je maakt muziek op je computer ;-)

Als je Dance muziek wilt maken. (House, techno, progressive, minimal, hardcore en dat soort stijlen) dan raad ik je FL Studio aan. Verder kan het ook met Reason. Dit zijn wel dure programma's (denk aan een paar 100 euro) En het duurt ook wel een behoorlijke tijd dat je dit onder de knie hebt. Je moet niet denken dat je op een aantal knopjes kan drukken en dat je dan een nummer hebt. suc6 ermee

http://www.gamie.nl/spelletjes_dj-trainer.html kies een muziek soort en je kan zelf een nummer maken . probeer het eens.

Wat denk je van Cubase of zo?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100