Ik zoek een gelijkaardig strategie spel zoals c&c generals met moderne oorlogvoering?

Ik zoek dus een gelijkaardig spel zoals c&c generals en daarmee bedoel ik ook de gameplay mee dat je je troepen moet opbouwen en zo je vijand zijn basis vernietigd oftuwel: real time strategy.

Maar het belangrijkste is dat er met moderne wapens gevochten wordt zoals in generals : tanks, vliegtuigen, raketten ..

Kan iemand me hlepen?

Toegevoegd na 2 minuten:
c&c generals:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Command_%26_Conquer:_Generals

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Total Annihilation en zijn opvolger Supreme Commander. Speelt zich in de toekomst af. Met futuristisch wapentuig, van klein spul tot mega wapens. Lasers, ballistisch. Tactisch inzicht, doel missies en basis opbouw missies. Je speelt hierin de 'commander', je zit daarin in een gigantische robot en wordt naar buitenaardse planeten gestuurd om daar je leger op te bouwen en oorlog te voeren. Naar mate je verder in het spel komt krijg je steeds meer geavanceerde mogelijkheden. Filmpje Total Annihilation http://www.youtube.com/watch?v=MpKqQxTURik&feature=fvw Filmpje Supreme Commander: Toegevoegd na 2 minuten: Owja, er is ook al Supreme Commander 2, echter heb ik die nog niet gespeeld. http://www.youtube.com/watch?v=YQMEOBM9fBQ

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=cHothxZQoWo

WarGames: http://www.gamespot.com/pc/strategy/wargames/index.html

World in conflict. Het is niet de meest nieuwe game, maar nog steeds erg goed.

2e wereldoorlog is niet zo modern maar toch is Company of Heroes favoriet bij mij! en tanks, vliegtuigen en raketten zitten er in, ander kun je ook war front turning point spelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100