Als ik contacten van mijn iPhone verwijder, en ik sync met mijn Mac waar deze nog wel op staan, plaatst deze de contacten dan weer terug?

Ik heb mijn contact lijst opgeschoond, verkeerde en oude contacten heb ik verwijderd. Dit was best veel werk. Het zou vervelend zijn als deze weer terug worden geplaatst en ik opnieuw kan beginnen. De vraag komt neer op de vraag, wie master is, iPhone of Mac. Of kan je dit instellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hij sync ze weer terug. Je zal ze dan eerst van je Mac moeten verwijderen.

Dat is een instelling die je in iTues hebt staan. Kijk even na welke het is, voor dat hij alle oude contacts weer restored. The first time you sync your device, you are asked if you want to merge data, replace data on the device, or replace the data on your computer. When you choose to merge information, any differences between the data will be mingled together. If you choose to replace information, information from either the computer or device will overwrite the information on the other. These options can not be undone. After that, anytime you connect your device to your computer, iTunes opens and syncs with your device according to the settings in iTunes.

Bronnen:
http://support.apple.com/kb/ht1386

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100