Wat is een behoorlijk alternatief voor het Email programma Outlook?

Ik wordt helemaal kriebelig van Windows live mail. Op een of andere manier kan ik niet rechtstreeks mailen als ik een maillink aanklik in b.v. een site. Wie kan mij helpen?

Toegevoegd na 2 uur:
Het gaat dan niet om E-mail programma's als hotmail en Gmail want die mails blijven op een hack gevoelige server staan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mozilla Thunderbird. Heeft een eigen spamfilter en is gebruiksvriendelijk. Toegevoegd na 1 minuut: En natuurlijk gratis, open source...

Bronnen:
http://nl.www.mozillamessaging.com/nl/thunderbird/

ik gebruik incredimail. Leuk, vrolijk en meest belangrijk ook een groot deel gratis. Alleen voor het hele uitgebreide pakket betaal je maar dat is helemaal niet nodig. Ook in het nederlands te downloaden.

Bronnen:
www.incredimail.com

De beste is Opera, daarna Mozilla Firefox. Alles gratis te downloaden.

Helemaal geen Outlook. Werken met Gmail is een verademing met veel prettige opties en uitbreidingen. Gebruik Outlook Hotmail al jaren niet meer en dat bevalt goed. Tevens is je e-mail overal bereikbaar.

"Op een of andere manier kan ik niet rechtstreeks mailen als ik een maillink aanklik in b.v. een site." Dit heeft meer met de instellingen op je eigen computer te maken dan dat het aan Windows Live Mail ligt.... Je kunt namelijk zelf bepalen wat je favoriete e-mailprogramma is en daarmee zal Windows die linkjes openen. Dat gezegd te hebben, dit zijn Outlook alternatieven: Thunderbird Postbox Inbox2 Opera Gmail Ik zou zelf Gmail het meeste aanraden omdat je dan gemakkelijk overal en altijd bij je mail kan.

Outlook kent veel beveiligingsproblemen. Wil je graag virussen, gebruik Outlook. Wil je dat niet, gebruik Gmail.

Outlook is m.i. toch een van de betere programma`s. Wat ik vn jou lees is een kwestie van instellingen. Mogelijk dat je een ander account kunt aanmaken met meteen de goei services.' Dan gaat het niet via je hotmail account maar via het acctount van je provider.Daarvoor heb je dan het wachtwoord en degebruikersnaam nosig die je van je provider hebt gekregen bij het aangaan van je pakket, vaak te vinden in wde welkomsbiref.

Outlook express - geen onderdeel van office, maar een gratis bijprodukt van Internet Explorer

thunderbird is een eenvoudige simpele oplossing zonder logge en zware software als outlook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100