hoe krijg ik stream recorder exe net weg van mijn computer?

ik heb al een vraag gesteld over een onbekend icoontje dat verschijnt telkens ik mijn pc opstart. Het antwoord was; dit is streamrecorder. Nog steeds loopt de opstart van mijn pc vertraging op omdat stream recorder exe net tegelijk verschijnt. het rare is: ik vind dat programma nergens op mijn computer, hoewel het verschijnt als ‪D:\Stream-Recorder-Net.exe, ook niet in mijn d-schijf. Bij revo-uninstaller niet te vinden, ook niet bij configuratiescherm (programma's verwijderen), ook niet in het opstartmenu. Mailware scan gedaan, staat er niet bij.
Streamrecorder start telkens op met de melding dat setup niet kan worden uitgevoerd. Maar dat gaat héél traag.... dus behoorlijk vertraagde opstart.

Ik heb ook al opgezocht hoe ik stream recorder moet uninstall-eren, maar geen enkel van die oplossingen werkt omdat het programma gewoon niet in de lijst van de geïnstalleerde programma' staat.Hoe kan dat nu, dat er een programma opstart dat niet op mijn pc staat? En vooral: hoe krijg ik dat weg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Download Autoruns van Microsoft. https://technet.microsoft.com/nl-nl/nl/sysinternals/bb963902.aspx Dit programma geeft het meest complete beeld van alle programma’s die worden opgestart. Daar zou Stream Recorder bij moeten staan. Door deze af te vinken zou het probleem opgelost moetent zijn. Ter info: Stream-Recorder.Net.exe is het installatieprogramma van Stream Recorder.

Bronnen:
http://www.freefixer.com/library/file/Stre...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100