ik zoek goede gratis website-maak software

*ik heb al een host
*ftp server ondersteunend
*geen Bluevoda,Webdwarf,of ewisoft
*geen online website maker
*Makkelijk in gebruik
*als mogelijk html invoer

Weet jij het antwoord?

/2500

Waar ik zelf graag mee werk is Nvu van Mozilla ; gratis te downloaden, eenvoudig in gebruik, en je kunt zowel wysiwwyg werken als rechtstreeks in HTML om kleine dingetjes te finetunen. Er zit een goed forum achter waar je met vragen terecht kunt, het ondersteunt CSS, en je kunt er eigenlijk redelijk alle kanten mee op. Okee, het is geen Dreamweaver, maar daar is de prijs dan ook naar. Kost namelijk niks. Ik zie trouwens dat er inmiddels ook een opvolger is; Komposer. Weet (nog) niet of dat wat is ; die ga ik ook maar eens uitproberen denk ik.

Bronnen:
http://www.mozilla-nl.org/producten/nvu/

Ik ben nu zelf bezig met Joomla en Virtuemart (onlinewinkel) dit werkt best prettig als je het eenmaal doorhebt, maar je moet hem wel op een server plaatsen, bv waar je de website wilt hosten, of thuis op je pc een server laten draaien en het daar op testen en daarna uploaden naar je website. Maar geef eerst eens aan wat voor soort website je wilt gaan bouwen?

Zij zeggen dat het gratis is.

Bronnen:
http://www.everyoneweb.com/

Een uitgebreid gratis (voorheen ruim €300) is Sharepoint Designer als prima opvolger voor Frontpage. (Bij Microsoft te downloaden) Daarnaast is Kompozer een gratis alternatief als opvolger van NVU.

Bronnen:
http://www.kompozer.nl/

HTML-kit? Wel Engelstalig...

My Free Website Builder is een goede, Engelstalige gratis website builder (gratis website-maak software waarmee je makkelijk en snel je eigen website mee kan maken). je kan het programma gratis downloaden op de website (zie bron). Tevens word je stap-voor-stap getoond hoe de software gebruikt moet worden en wat je er allemaal mee kan doen. Er is zelfs een mogelijkheid om er mooie graphics bij te kopen voor een prikkie. Dat is handig als je je website wilt verfraaien. Een kale website is ook maar zo zaai.

Bronnen:
http://starturl.com/kndhi

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100