Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom maakt Window Live Movie Maker er een zootje van wanneer ik alles perfect ondertiteld heb?

Telkens ik een liedje probeer aan te vullen met beeldmateriaal en ondertitels (bijschriften) verandert Windows Live Movie Maker de momenten die bij elkaar passen (ondertitels, beeld en muziek). De ene keer laat ik het afspelen en blijkt de muziek te laat te komen ten opzichte van de beelden en de teksten, en de andere keer loopt het weer allemaal voor. Ik heb het vroeger ook al gehad met het programma. Er lijkt echt niks aan te kunnen veranderd worden. Hoe kan het dat een programma als Windows dergelijke fouten kan maken? (voor degenen die het niet goed mochten hebben begrepen hebben: het ligt niet aan mij maar aan het programma)

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Software
665

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Microsoft staat niet bepaald voorop als het om goede software gaat, zo ook met movie maker... Het is gewoon troep, er zijn genoeg alternatieven van consumenten software zoals Pinnacle(studio) / Magix tot meer professioneel zoals After Effects / Avid MediaComposer. Microsoft is een 'jack of all trades but a master of none', voor filmmontage software moet je gewoon zoeken naar software fabrikanten die daarin gespecialiseerd zijn...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding