Is er ook een Ipad app waarmee ik kan videobellen en een kinderboekje of prentenboekje kan voorlezen?

Ik zou graag als ik op zakenreis ben mijn dochtertje van vier een verhaaltje willen voorlezen voordat ze gaat slapen. Is er ook een iPad app waarmee je kan voorlezen en videobellen? Als dat er is kunnen we een prentenboek samen lezen voor het slapen gaan als ik op reis ben. Dat zou echt voorlezen op afstand zijn en voor mij echt een uitkomst. Mijn dochtertje vindt kinderboeken helemaal fantastisch en kan ook goed omgaan met de Ipad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de onderstaande URL staat een leuke app beschreven die precies doet wat jij zoekt, namelijk voorlezen én videoconference... http://www.family-rootz.com/?language=nl

Bronnen:
http://www.family-rootz.com/?language=nl

Heel eenvoudig, iedere iPad (of iPhone of iPod touch) is door Apple al voorzien van de app Facetime. Met deze app kun je videobellen met een ander die ook Facetime heeft. Facetime werkt sinds iOS 6 zowel op 3G als wifi-netwerken. Je hoeft dus niet meer allebei perse op wifi te zitten om te gebruiken. Als je geen Facetime wil of kunt gebruiken (bv. omdat één van de twee geen Apple apparaat heeft) zou je ook bv Skype kunnen gebruiken. Ook met Skype kun je videobellen (en "gewoon" chatten).

Bronnen:
http://www.skype.com/nl/download-skype/sky...
https://www.apple.com/nl/ios/facetime/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100