Hoe moet je de titel en de artiest wijzigen bij Windows Media Player?

Als ik er op klik kan ik het niet wijzigen en bij eigenschappen lukt het ook niet. Het is een mp3 en bij andere liedjes lukt het wel gewoon.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan zijn dat die file read-only is, even rechtermuis en eigenschappen en onderin verander je dan het read-only bit... Dan is die vrijgegeven door het besturingssysteem en dan is die waarschijnlijk wel te veranderen...

Bij andere Mp3's lukt het wijzigen van de Id3 gegevens wel? (Id3 is een methode om Mp3's te taggen, zodoende aan de file dus informatie te 'plakken' als artiest en genre) In Windows Media Player kun je via de muziekbibliotheek de gegevens wijzigen door tweemaal te klikken (langzaam, niet snel als een dubbelklik) op artiest etc. of door met de muis te rechts te klikken op de te wijzigen data en dan op 'bewerken' te drukken. Overigens kan het ook handig zijn bij veel te bewerken liedjes om eens te speuren op internet naar Id3 editors. Bij deze programmaatjes kun je snel grote verzamelingen Mp3's tegelijk bewerken. Succes! Toegevoegd na 4 minuten: En voor ik het vergeet, misschien is de Mp3 voorzien van beveiliging? (klik in verkenner op het bestand met de rechter muisknop en dan 'eigenschappen' en in het tabblad 'beveiliging' kijken of alle vinkjes wel onder 'toestaan' staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100