Goedkope digitale televisie. Moet ik dit geloven?

Ik kwam een website tegen die er zeer mooi en professioneel uit ziet, maar ik ben toch een beetje skeptisch tegenover dit soort dingen. Wat denken jullie? Is dit veilig om te kopen?

Alvast bedankt

Toegevoegd na 26 seconden:
link is wel handig :-) www.digitaaltvpakket.eu

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is slim om altijd te kijken of iets te mooi om waar te zijn is want vaak is dat ook zo. Je kunt nu op deze site het beste gewoon contact opnemen, verder is het kopen in Nederland ook slimmer. Kijk ook op andere sites zoals marktplaats. En ook naar referenties kijken kan handig zijn. Ze hebben wel een goede facebook-pagina.

kijk of de winkel is ingeschreven bij de kamer van koop handel, als de webwinkel niet is ingeschreven zou ik het er niet op wagen maar ik ben zelf ook skeptisch dus.. :)

Ze voeren het logo "Website van het jaar 2012", maar dat zijn ze niet. Als je daarover liegt, zal het met de rest van het bedrijf niet veel beter zijn. Toegevoegd na 11 uur: Ze hebben het logo verwijderd. Misschien lezen ze mee? Ook hebben ze er een logo op staan van Thuiswinkel waarborg. Dat klopt ook niet.

Dit zijn oplichters. Ze bieden een duur pakket aan om zenders te kunnen bekijken die ja al gratis kunt bekijken op het internet. Verder bieden ze gratis eredivisie wedstrijden aan, dat is illegaal. Tenslotte: de Nederlandse omroepen (publiek en commercieel) zenden niet live uit via het internet, dus die kun je ook me dit pakket niet ontvangen. Wel een zender uit Honduras en Paraguay, dus veel plezier ermee. (dat rijmt) Oplichters. Nog maar enkele paketten beschikbaar, jaja. Waarom? Software is onbeperkt leverbaar. Niet intrappen.

Vooropgesteld dat de kabelmarkt en de markt voor digitale tv binnenkort vrijkomt, kan het zomaar zijn dat er inderdaad nieuwe spelers op de markt komen. Deze website roept bij mij echter wat twijfels op: - .eu domein, maar gericht op Nederland, dus waarom dan geen .nl? - Logo's rechtsboven in de hoek zijn niet al te best van kwaliteit. - Ze voeren het Thuiswinkel keurmerk, maar zijn niet geregistreerd als lid (zie www.thuiswinkelkeurmerk.nl - Ze Schrijven Elk Woord Op De Site Met Een Hoofdletter, een techniek die vooral wordt gebruikt door nogal discutabele commerciële websites (vaak Amerikaans, vaak MLM of Netwerkmarketing - Ze hebben een wordpress site, met een theme (layout) die ze gewoon ergens gratis vandaan hebben geplukt. Veel alarmbellen dus. Toegevoegd na 1 minuut: Toevoeging: Het bedrijf zou onderdeel zijn van DigiMedia, maar het KvK nummer behoort toe aan "Traffic Builders BV", een club die zich heeft aangemeld als "reclamedienstenaanbieder".

Bronnen:
https://www.kvk.nl/handelsregister/zoekenf...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100