met typen slikt mijn laptop steeds letters in,ook kan ik soms niet scrollen en blijft het`handje`stilstaan.Wat kan ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

als het handje stil blijft staan is er grote kans dat je computer met van alles bezig is. Bijvoorbeeld als je meerdere programma's open hebt staan Je kan ook een schijf defragmentatie of een schijf opruiming doen Toegevoegd na 3 minuten: Hier een site waar je 10 tips hebt om je pc sneller te maken http://www.optelsom.nl/10-tips-om-je-computer-sneller-en-krachtiger-te-maken.html

Welke laptop heb je? En gebeurt het consequent, zeg maar om de x aantal seconden? En 'hapert' de laptop ook bij het afspelen van muziek (bijv van YouTube)? Reden dat ik dat vraag omdat de HPsupport assistent wel eens iets raars heeft. Had ik met mijn laptop van 2 weken ook nl. Dit eraf, opnieuw downloaden en probleem was opgelost. Misschien hebben andere merken ook wel zo'n soort bug.

Dat letters inslikken kan aan de 'insert' toets (Ins) rechts bovenaan liggen. Als die ingedrukt is, verdwijnen er letters als je iets corrigeert. Nogmaals op die toets drukken kan dit probleem verhelpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100