Wanneer komt er een Jailbreak uit voor iOs 6

Toegevoegd na 55 seconden:
Met jailbreak bedoel ik ook Cydia dus

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is al een jailbreak uitgekomen voor ios 6 maar als je die jailbreak hebt moet je cydia ernog op downloaden,Op youtube zijn er tutorials.Kijk maar even.

Oke nu even mijn antwoord die ik stuk meer klopt dan die hierboven. Ten eerst heb je 2 soort jailbreaks 1. Een tethered jailbreak (deze is al uit van redsnow) 2. Een untethered jailbreak (deze is nog niet uit en word het meest gebruikt) Ik leg aan het eind het verschil uit. Wanneer de untethered jailbreak uitkomt dat weet niemand maar er zijn wel twitter/facebook accounts waar de jailbreakers zelf je up to date houden zoals pod2g. Maar ik verwacht dat de jailbreak over zo een 3/4 maanden uitkomt. Het kan ook veel later zijn maar dit is mijn verwachting. Tethered jailbreak: Deze jailbreak is al uit zoals ik zei. Het nadeel van deze jailbreak is dat als je ipod/ipad/iphone uitvalt je de jailbreak tijdelijk niet meer hebt dus je kan niet meer op de jailbreak apps en cydia totdat je je device weer reboot via de computer Untethered jailbreak: Hiermee kan je hem dus gewoon aan en uitzetten :D En wat mijn voorganger zei: je mort cydia apart downloaden als je hem gejailbreakt heb slaat helemaal nergens op en ik jailbreak al 3 jaar. En heb het nog nooit meegemaakt.

zit ik zelf ook op te wachten is denk ik nog even afwachten voordat ie er is of dat er helemaal geen jailbreak op kan zoals apple tv 3 even afwachten dus

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100