hoe regel ik in word 2010 de paginering?

Ik heb word 2010. Graag wil ik op de pagina paginacijfers hebben staan en wel op de rechte pag. recht en linkerpag op links het cijfer, dus aan de buitenkant... (dit kon vroeger wel in 2007) Ik krijg het niet voor elkaar... wie kan mijn daar antwoordt op geven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij werkt het Word 2010 hetzelfde als in Word 2007. Volgens mij moet je bij de pagina-instellingen aangeven dat de marges gespiegeld moeten worden. Hiermee zorg je dat er daadwerkelijk linker en rechterpagina's ontstaan. Wanneer dat niet het geval is, moet je aangeven dat er voor de even en oneven pagina's verschillende voetteksten gebruikt moeten worden. Vervolgens kun je op de oneven pagina's het nummer rechtsonder invoegen en op de even pagina's linksonder.

Ga naar invoegen en daar moet je even kijken het zit ergens bij het midden onderen (in het midden en onder het menu) Ik heb zelf ook 2010 en daar kan ik het wel! Welke versie gebruik je bijv, professional.

Invoegen, paginanummer en dan kan u zelfs kiezen hoe en waar die moet komen.

Via invoegen, paginanummer, dan aangeven waar je het wilt hebben (boven, onder, links, rechts, midden) en opmaak aangeven. Dan ben je klaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100