Kan ik iemand zijn foto zien op msn / live messenger als ik nog niet geaccepteerd ben?

Vorige week heb ik iemand toegevoegd op msn (live messenger). Het lijkt er op dat ik nog niet geaccepteerd ben, omdat ik diegene nog niet online gezien heb. Wel kan ik de foto van diegene zien.

Ook is het mailadres inmiddels veranderd in een schermnaam. Zijn mijn vermoedens dus onjuist en ben ik wel geaccepteerd? Het vreemde is wel dat via www.live.nl er nog staat 'you've invited this person to be your friend'.

Onder diegene zijn naam staat bovendien sinds gisteren '@work'. Dus ik kan diegene zn status ook zien. Dus: heb ik het bij het juiste eind en ben ik nog niet geaccepteerd of ben ik wel geaccepteerd?

Ps. ik heb de nieuwste versie

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sommige mensen hebben geen profielfoto. Als de naam is veranderd in een schermnaam dan ben je geaccepteerd. Maar sommige mensen die veranderen hun schermnaam niet, maar hebben wél hun foto, of ze hebben geen foto én geen schermnaam en dan lijkt het alsof ze je niet geaccepteerd hebben, omdat je dan in beide gevallen een emailadres ziet staan. En er zijn ook mensen die nooit hun status veranderen, of maar soms, of bijna nooit. Dus het komt erop neer, dat je pas weet of iemand je geaccepteerd heeft, als diegene online komt en je ermee gepraat hebt. In jouw voorbeeld heeft die persoon je wel geaccepteerd, omdat het mailadres is veranderd in een schermnaam, en er onder zijn naam @work staat. Toegevoegd na 3 minuten: Of diegene komt online, of afwezig, bezet of onzichtbaar, dat kan ook, maar dan weet je nog niks. Het komt er in het kort op neer, dat als één van de volgende zaken veranderd: - emailaders wordt schermnaam - status veranderd in iets persoonlijkers - foto veranderd dat het dan geaccepteerd is. Soms, is het zo dat iemand helemaal niks van deze zaken veranderd en dan moet je gewoon afwachten. Pas als zo iemand die nooit wat veranderd online komt, dan weet je of je geaccepteerd bent. Toegevoegd na 22 uur: En natuurlijk als de persoon zelf online komt, dan is het 100% zeker dat je geaccepteerd bent!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100