Wat is een het beste en handigste programma om een dagboek bij te houden op de computer ?

Liefst gratis.

Toegevoegd na 20 seconden:
-een

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk hier eens http://www.splinterware.com/products/idailydiary.htm

Geen een, Lijkt me toch wel eng om je ervaringen op de computer te zetten. Stel dat ze het gaan lezen.?!

Een tekstverwerker lijkt mij toch wel het prettigst om lange lappen tekst te schrijven. Als je bang bent dat anderen het kunnen lezen, dan kun je je documenten met een wachtwoord beveiligen, de folders encrypten, een bios-wachtwoord op je PC zetten, etc. Sommige methoden kunnen hackers wel doorbreken, maar die heb je niet in huis ;) Ook kun je alles op een USB-stickje altijd bij je dragen, maar ik raak die kleine dingen altijd kwijt. Maar een kettinkje om je nek met een stickje vind ik wel toepasselijk voor een dagboek. Toegevoegd na 1 minuut: O ja, gratis. Wordpad tikt heerlijk en dat zit in Windows. Anders OpenOffice, kost ook nix. Een USB-stickje kost enkele euro's.

Goede ervaringen met deze site, via help knopje kan je meer lezen over "hoe en wat". http://www.gratisdagboek.nl/?PHPSESSID=bb03158765a50426027276143903dcd1 Wel zou ik alle schrijfsels ook apart bv in Word opmaken , deze in beveiligd mapje bewaren op externe HD of usb stick, maar deze site is gratis, geen spam of veel andere toeters en bellen ;)

Wordpad... En noem je bestand, zoiets als dagboek.log Dan is elke entry die je maakt automatisch van datum voorzien, kost niets en werkt superhandig...

MS Word is een erg voor de hand liggend programma. Je Kunt behalve de tekst ook nog allerlei plaatjes en foto's invoegen. Tevens kun je Worddocumenten eenvoudig beveiligen met een paswoord. Zie hiervoor Word-Help

Het beste kan dat in een agenda! Vele programma's hebben een agenda, b.v. van Office "Outlook", Van Windows Vista (en ook 7?) "Windows Live Mail en ik gebruik nog "Lotus Organizer", nog steeds gratis te downloaden. Al vele jaren geleden begon ik met ellen lange verhalen per dag!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100