Hallo; als ik een pdf document naar het nederlands wil vertalen;hoe kan ik dat het beste doen.Met google vertalen lukt me dat niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt hier online je PDF file overzetten naar een TXT file. http://www.fileformat.info/convert/doc/pdf2txt.htm PDF uploaden, even wachten en vervolgens je TXT downloaden. Met de TXT file kun je probleemloos vertalen op de Google-vertaler. Succes!

Normaal gesproken kun je tekst selecteren in een pdf, indien de tekst ook in de pdf is ingesloten. Kun je dat niet, dan is het waarschijnlijk een plaatje, bijvoorbeeld een scan. Met een goed OCR-programma kun je die tekst, dat in feite een afbeelding is, weer laten herkennen. Als je een scanner hebt dan is de kans zeer groot dat je een OCR-programma hebt, en anders download je er een. Na het inlezen/herkennen kun je meestal een txt-bestand of Word-bestand kiezen, of wat dan ook. Vervolgens selecteer je de tekst en plak je die in google translate.

Normaal kan u de tekst copyeren en die dan plakken in de Bing translator van Microsoft. De zinsconstructie is niet helemaal perfect maar met een paar manuele aanpassingen is die best bruikbaar en zeker verstaanbaar.

Bronnen:
http://www.microsofttranslator.com/?mkt=nl-nl

Een vertaler inhuren. Die vertaalmachines zijn waardeloos.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100