Is orbit veilig?

Ik probeerde Orbit te instaleren omdat real player niet meer werkt om you tube filmpjes te downloaden. Maar nu krijg ik van Norton de waarschuwing dat de site niet veilig is. Ik krijg het onderstaand bericht. (Zie onder) Toch word kennelijk Orbit veel gebruikt? Maar als Orbit niet veilig blijkt te zijn, bestaat er dan een ander alternatief met ongeveer dezelfde gebruiksgemakken?

Schadelijke website geblokkeerd


U probeert toegang te krijgen tot:
http://www.brothersoft.com/download-orbit-downloader-54366.html


Dit is een bekende schadelijke website. Het is raadzaam deze website NIET te bezoeken. In het gedetailleerd rapport worden de beveiligingsrisico's op deze website uitgelegd.

Deze website is voor uw beveiliging geblokkeerd. Bezoek Symantec voor meer informatie over phishing en internetbeveiliging.

Weet jij het antwoord?

/2500

Uit ervaring weet ik dat je de brothersoft website niet moet gebruiken aangezien het downloaden er erg moeilijk gaat. Veder weet ik niet geheel zeker of er virussen in zitten maar ik zou orbit van een andere website halen

Je kunt Orbit downloaden veilig downloaden vanaf de volgende website; http://www.orbitdownloader.com/ Brothersoft is sowieso niet veilig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100