Hoe kan men beelden uit een videogame dat men op PC speelt rechtstreeks in Movie Maker importeren?

Ik wil graag stukjes uit een videogame die ik speel bewerken in Movie Maker. Nu doe ik het door het te filmen met mijn fototoestel, wat natuurlijk een heel lage kwaliteit geeft. Hoe kan ik het originele beeld bewaren en zo importeren in Movie Maker, dus zonder kwaliteitsverlies?

Weet jij het antwoord?

/2500

fraps is een van de beste maar een trail versie maakt maar 30 sec en de kwaliteit is minder en ik weet niet of deze er ook een tekst onder zet maar 30 sec is misschien genoeg voor je ? kijk anders even op youtube of je er voorbeelden van kan vinden en als je het niet erg vindt dat er reclame op zit kan het werken Het wordt denk wel even zoeken naar iets dat gratis werkt Tip: Somud een torrent downloader biedt ook zoiets maar met games heb ik het niet geprobeerd. is te proberen maar vraag me af of dat echt werkt

Bronnen:
www.fraps.com
www.somud.com
http://www.youtube.com/watch?v=4mejL3JPZsw

Het is jammer dat je niet aangeeft waar je de games op speelt. Gezien je de opnamen met een camera maakt, ga ik er van uit dat je console games bedoelt. Mocht het toch op de PC zijn, dan maken wij op de redactie dankbaar gebruik van Fraps. Een prima programma waarmee je ook screenshots kan maken. Wil je console games opnemen, dan wordt het wat ingewikkelder. Dan heb je een tool nodig die de beelden van je console naar de PC overzet. Roxio Game Creater is zo'n tool. Wij gebruiken die voor zowel filmpjes als screenshots. Het nadeel is wel dat 720p de best mogelijke kwaliteit is.

Bronnen:
http://www.gadgetgear.nl/2012/04/review-ro...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100