Is de imac 21,5" een goede keus?

Ik wil graag de 21,5" imac kopen (het goedkoopste model van 1150€) is dit een goede keus??
Ik wil hem graag gebruiken om word en powerpoint documenten te gebruiken. (dat koop ik er wel bij) , ik wil er veel mee internetten en veel flash afspelen en een beetje gamen. Is de imac daar een goede computer voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, Best wel maar voor dat bedrag zou je ook een goeie Dell kunnen kopen ;). Ik zou ze vergelijken kijken naar een PC van een ander merk met de zelfde prijs, een beetje kijken wat voor functies enz.

Dat is zeker een goede keus! Wat een groot beeldscherm, zelfs de prijs valt mee. Met een Apple koop je natuurlijk wel iets voor je leven, ik heb al jaren een Mackintosh PC en daar ben ik maar wat blij mee!

het is zeker een goeie pc maar gamen ? nee zelf niet een beetje gamen. Koop dan gerust een goedkoper model windows pc met los 21,5 inch scherm Mocht er dan ooit wat mis mee zijn ben je altijd goedkoper uit je kan er dan gewoon een andere pc aan hangen met de mac loop je stad en land af het goedkoop te repareren wat je niet zal lukken. daarnaast is hij makkelijker en lees ook goedkoper uit te breiden. de windows pc dan he. Als je toch een mac wilt koop dan een mac mini en een los scherm. (vooral dat losse scherm vind ik belangrijk) let wel dat je er dan nog een losse super drive bij moet kopen die zit er tegenwoordig niet eens meer in Deze is nog redelijker wijze met geheugen uit te breiden en of HD videokaart is simpelweg onmogelijk dat geldt ook voor de imac. niet voor de windows pc Mijn stelregel is koop een flinke monitor investeer daar flink in als je cente zat hebt. en desnoods een wat lichter uitgevoerde pc maar met een moederbord dan nog flink wat jaren met de tijd mee kan en breid dat langzamerhand uit als je dat zelf niet wilt of kunt, bedenk dan dat deze kosten zodanig veel goedkoper zijn dan bij een mac Los nog even van het feit dat er aan een mac bijna niet te verbeteren valt en je als je meer wilt weer een hele nieuw moet kopen. Toegegeven, de inruilprijs is wat hoger maar je koop mijn inziens niet een pc om hem een jaar later weer te moeten verruilen.

Ik zou het niet doen als ik jou was. Diezelfde specificaties - de iMac is een gewone computer (bijvoorbeeld Dell zoals hieronder wordt gezegd), dus hetzelfde maar dan voor een veel lagere prijs. Een iMac is handig voor creatieve beroepen, zoals films bewerken etc., maar om echt alleen word en powerpoint erop te doen, zou dat echt zonde van je geld zijn. Als je echt alleen Office dingen wilt gebruiken en beetje internetten, heb je al voor de helft van €1.150 een hele goede computer. Dus als je echt wilt gaan photoshoppen en dat soort dingen, zou ik hem kopen. Doe je dat niet, is het echt zonde van het geld (behalve dat het natuurlijk gewoon leuk is om te hebben).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100