kan je gratis je eigen software maken? en met welke software? heb Pynthon ook geprobeerd maar niet zoveel..... weet iemand iets beters en anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan gewoon met python (er is weinig beters voor een beginnende programmeur). Het maken van programma's zal echt niet veel makkelijker worden dan met python. Het duurt alleen wel even voordat je doorhebt hoe je een goed programma kunt maken. Als je echt meteen programma's wil maken met een user interface zonder eerst algemeen programmeren te leren zou je kunnen kijken naar visual basic, maar persoonlijk ben ik van mening dat je beter python kunt gebruiken.

Koop een boekje. Programmeren voor dummies. Programmeren voor beginners. Bij Bol hebben ze diverse exemplaren, ook tweedehands. http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/programmeren+voor+dummies/search/true/searchType/qck/N/8299/sI/true/sA/300/sc/books_all/index.html Hier is een klein testje om al vast te oefenen: Opdrachtprompt tutorial -programmeren voor beginners- http://www.youtube.com/watch?v=2lH5WYnxCMQ

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100