Hoe los ik dit probleem met word starter op?

Ik werk al ruim 1.5 jaar met word starter 2010 (de gratis versie). Sinds een paar dagen kan ik hier niet meer mee werken en loopt hij telkens vast vanwege een update die hij download, waarna hij hem onderbreekt en hij een melding geeft dat er iets met de internetverbinding is (terwijl de ontvangst 100% is en ik hier nooit problemen mee heb). Wat kan ik hier aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien moet je bij programma's en onderdelen kijken, klikken op de desbetrefte programma en dan krijg je meestal de keuzes: Verwijderen, wijzigen of herstellen. Dan moet je kijken of je ook de keuze herstellen krijgt, is dat het geval dan kun je dat proberen. Ik weet het niet 100%, dus doe het echt alleen als je ook de keuze herstellen kunt kiezen, want dat is namelijk niet altijd het geval.

Ik heb dat ook eens gehad met een update van een andere progamma, ik heb eerst systeemherstel gedaan naar een week voor de problemen begonnen en daarna ging hij weer updaten en was het wel goed. De oorzaak zit vermoedelijk dat je starter met een vorige update vastgelopen is of tijdens instaleren iets niet goed is gegaan. Meestal helpt systeemherstel altijd. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100