Kun je ook een e-mail naar iemand sturen waarna die persoon hierop niet kan reageren ?

Dat wil zeggen als je vanuit jan@ao.nl een mail stuurt naar piet1984@tele2.nl en piet1984@tele2.nl wil hierop reageren door op de beantwoordenknop te drukken dat dit niet mogelijk is (geblokkeerd is), dit vroeg ik me af.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou een tijdelijk e-mailadres kunnen gebruiken,op volgende link kan je er één aanmken dat maar 10 minuten blijft bestaan(dus weinig tijd om daarop te reageren): http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html

Nee, er bestaan wel zogenaamde no reply email adressen. Dit zijn email adressen waar niet op geantwoord kan worden. De beantworod knop wekrt dan wel, maar het email adres bestaat n feite niet. Het woord noreply is afgeleid van no reply, Engels voor geen antwoord. Het woord wordt meestal gebruikt in de e-mailadressen van nieuwsbrieven, zoals noreply@example.com. Het e-mailadres is dan afkomstig van een computer die automatisch de nieuwsbrieven verzendt, maar die geen antwoorden kan ontvangen. Er zijn ook varianten mogelijk zoals do.not.reply@example.com en do.not.answer@example.com.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Noreply

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100