Hoe krijg ik Abuchak van mijn pc??

Ik gebruik W7-prof, 64bits, Mozilla Firefox. Het lijkt een zoekmachine, maar verhindert het inloggen op ING. Dus op het moment dat je de inloggegevens wil gaan intikken, springt Abuchak tussen beide en genereert een uitlogopdracht. Het probleem doet zich alleen voor bij ING.
(Als ik Safari gebruik, gaat alles naar wens)

Toegevoegd na 6 dagen:
Vanzelfsprekend bleef ik intussen zoeken... En... de oplossing heb ik op het Internet gevonden. Mozilla opstarten, in de adresbalk intikken about:config.
Jawel. we zullen voorzichtig zijn, en als filter intiken: abuchak. Er komen 2 regeltjes, waar die verdomde abuchak staat vermeld. Die wijzigen in google.nl/search. En zo loopt alles weer als de bekende trein. Het schijnt te maken te hebben met de installatie van Firefox versie 7.X
So far, so good.
Dank aan iedereen die de moeite deed te reageren!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik lees op verschillende fora dat Abuchak een nogal vervelende bijkomstigheid is van Firefox 7. De meeste gebruikers hebben deze (en alles wat er aan hangt) als oplossing ge-deinstalleerd en daarna Firefox 4 geinstalleerd. Daarmee was het probleem opgelost. Maar dat is dus geen eigen ervaring maar van anderen.

Je kunt natuurlijk gewoon internet explorer gebruiken. Anders zul je moeten kijken of het programma staat in het configuratie scherm programma's en onderdelen. Als daar in de opsomming abuchak voorkomt kun je het mogelijk deinstalleren ( verwijderen) Frank

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100