kun je bij microsoft office word 2007 pagina's van elkaar scheiden?

als ik bijvoorbeeld 2bladen heb en ik bij beide tekst heb staan en in blad 1 enter druk dan gaat de tekst op blad2 ook naar beneden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga met je cursor naar de plek waar je pagina 1 wil laten eindigen, en druk dan op CTRL+Enter. Alles onder dat "pagina einde" verplaatst zich dan naar pagina 2, en alles wat je nog toevoegt/verwijdert op pagina 1 heeft geen invloed op de pagina's erna. Let op: alle enters die je nog onder dat ingevoegde pagina-einde had staan, schuiven ook door naar pagina 2, dus het beste is als je eerst al je tekst direct onder elkaar zet, en dan op het punt waar je de pagina's wil splitsen op ctrl+enter drukt.

Als je aan het einde van je tekst op de eerste pagina control + enter (tegelijk) toetst, dan schiet de cursor naar de tweede pagina. Als je nu tekst aanpast op de eerste, zal je zien dat de tekst op de tweede niet verschuift. Wordt de tekst op de eerste zo veel dat het er niet meer op past, dan gaat de pagina die eerst de tweede was naar de derde pagina en loopt de tekst van de eerste pagina verder op de tweede.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100