Windows Live offline berichten sturen, hoe werkt dat?

Als ik online ben, dan zijn er mensen die offline staan en mij gewoon een bericht kunnen sturen..... Als ik offline sta, dan kan ik geen bericht sturen naar iemand die online is, ik krijg met WLM dan het bericht met het verzoek online weergeven voor deze persoon?

Dan klik ik ja verder, maar het vervelende is dat ik dat dus elke keer opnieuw moet doen.

Anderen kunnen mij offline blijkbaar wel berichten sturen, maar ik niet naar anderen en het lijkt ook onmogelijk dus om een aantal personen standaard op online weergeven voor deze persoon te zetten.

Af en toe mis ik ICQ echt heel erg, ik vond dit een hele fijne functie, maar ja iedereen ging naar MSN.

Ik wil graag voor sommige mensen gewoon online zijn, maar ik heb niet altijd zin in iedereen, die nou ook weer niet uit mijn MSN hoeven.

Wie weet hier de oplossing voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb niet de volledige oplossing voor je, maar wel gedeeltelijk. Ik ga ervan uit dat je de laatste versie van MSN hebt. Die heb ik ook gehad, en daarbij had ik hetzelfde probleem. Je kunt idd geen berichten sturen en op offline blijven staan voor die persoon. Ik heb die versie van MSN verwijderd, en een vorige versie gedownload, namelijk versie 2009. Even googelen, die kun je op veel sites vinden. Bij deze versie kun je wel op offline blijven staan en tegelijkertijd berichten versturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100