Is er ooit onderzoek gedaan wat de meest simpele software is voor een webshop?

Ik werk al jaren met Logiver ( 4.5 ) Nu verouderd en ik wil overstappen op nieuwe software die wat meer kan.
Maar ik ben een echte dummie! Ik zoek dus heel simpele software. Maar kan door de bomen het bos niet meer zien. Easy computing, Logiver, Data Becker enz.

Heel belangrijk!!! Het moet software zijn waar een backup(hulp) achter zit. Hiermee bedoel ik dat ik bij problemen terug kan vallen op hulp. Ik ben niet z'n computer freak en zal ondanks jaren logivert te hebben gebruikt best wel veel hulp nodig hebben.

IN het Nederlands!!!

Backup het liefst in Utrecht zodat ik langs kan gaan of...... een mede PC maatje in Utrecht die dezelfde software gebruikt om het samen uit te zoeken.

Ik wil geen webwinkel op licentie
Ik wil ook niet dat iemand hem voor mij maakt.
Ik wil ook geen open source

Ik wil gewoon software kopen
Wie heeft goed advies.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb zelf veel ervaring met Prestahop. Het is wel open-source, maar daar zie ik echt geen nadelen van, juist meer voordelen omdat er nu heel veel mensen mee werken en er dus veel mensen zijn die kunnen helpen. Het is echt een degelijke webshop die zeer goed concurreert met betaalde webshops. Het is erg gebruiksvriendelijk, ook in het Nederlands, backup functie, heel veel mogelijkheden, gratis, en als je er bepaalde functies bij wilt hebben die er niet standaard inzitten (dit zal alleen nodig zijn voor hele specifieke wensen) kun je deze makkelijk laten maken voor een kleine vergoeding. Hier de mogelijkheden van Prestashop http://www.prestashop.com/en/features

Bronnen:
http://www.prestashop.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100