wat wordt er verwijderd bij herstel op ipod touch? en wat kan je met de reservekopie terug krijgen?

word in de reserve kopie ook de versie dus versie 4.2.1(ik kan niet de nieuwere downloaden) krijg ik die dan terug?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij herstel word je iPod helemaal leeggehaald, Wanneer je dan een reservekopie hebt gemaakt word dat er weer opgezet (dus de bestanden die je had toen je de reserve kopie maakte) Toegevoegd na 42 seconden: Ook als je update naar 4.3 of anders

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100