Kan ik op PC (Pentium 4) Windows7 (64-bit) zetten of is dat te zwaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ligt er nog aan hoeveel Ghz Jou processor heeft, hoeveel GB RAM je hebt. Daarnaast moet Jou processor en moederbord 64bit ondersteunen.

Dat ligt volledig aan je processor(er staan geen specs bij) en aan het geheugen, Microsoft heeft een tool om te kijken of het draait, google even naar; windows 7 upgrade advisor(advisor kan verkeerd gespeld staan(a)) Deze tool geeft aan of het kan, en waarom het wel en niet kan Je moet dan na de test wel op 64 bit drukken (soms staat er x64, betekend hetzelfde:)))

Afhankelijk van de specificaties van deze Pentium 4 is mijn antwoord. Ten 1e vermeld U er niet bij hoeveel Ram geheugen deze PC bezit,wat de CPU precies is ..en zo zijn er nog talloze onderdelen op te noemen. IK ga er van uit ,dat als U overweegt Windows 7 er op te installeren,dat de hardware het onder niet al te extreme omstandigheden zou moeten aankunnen. U kent het handige door Microsoft ontwikkelde tooltje ? Lees dan hieronder op de Microsoft website verder : http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows/downloads/upgrade-advisor Groet:Zoekertje

Op een Pentium 4 kun je sowieso geen 64-bit versie installeren. Daarnaast denk ik dat je je processor te zwaar belast met Windows 7 Toegevoegd na 56 minuten: kleine verbetering: op de Extreme Edition wordt 64 bit ook ondersteund...

Laatst heb ik nog een 2.8Ghz P4 met 1,5 Gb werkgeheugen succesvol voorzien van Windows 7 Professional 32-bit. Tot nu toe werkt alles soepel. Om te controleren of 64-bit mogelijk is op jouw computer, download CPU-z. Dit programmaatje geeft meer informatie over je processor.

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100