Hoe voorkom ik dat ik op de Mac bij email telkens mijn wachtwoord moet invoeren?

Op mijn iMac moet ik telkens het hotmail-wachtwoord invoeren. Dit maakt me af en toe gek!! Hoe voorkom ik dat ik telkens opnieuw dat wachtwoord moet invoeren?

Toegevoegd na 15 uur:
Ik heb het in dit geval over de mail client van Apple zelf. Dus dit heeft verder niks met de internet browser te maken. Op mijn iPhone 4 doet de mail het wel, zonder daar om wachtwoorden te vragen.

Weet iemand hoe je de Mail client op Snow Leopard zo instelt dat er niet meer om wachtwoorden wordt gevraagd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga bij mail naar de voorkeuren en vul bij het tabblad accounts bij de accountinformatie je wachtwoord in. Als er nog steeds om je wachtwoord gevraagd wordt heb je ook nog de optie om het wachtwoord aan je sleutelhanger toe te voegen.

Heb ik ook, je moet je laptop op stand by laten staan

Optie 1. Gebruik een andere browser. Waarschijnlijk doet Safari het niet zo goed met Hotmail, kun je misschien firefox (http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/) of chrome (http://www.google.com/chrome/) gebruiken. Deze onthouden als het goed is wel je wachtwoord. Optie 2. Neem een andere mail. Bijvoorbeeld gmail. Gmail kan ook de mailtjes die mensen naar je hotmail sturen doorsturen naar je nieuwe gmail adres. Ook is gmail veiliger, en heeft een betere spamfilter. Kan het echt aanbevelen! www.gmail.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100