Word. Ik heb een document met twee pagina's. Die tweede pagina is blanco en kan eigenlijk weggelaten worden bij 't printen. Hoe verwijder ik die?

Weet jij het antwoord?

/2500

backspace op 2de pagina

Ga met de cursor achter het laatste leesteken staan en druk net zo lang op de delete knop tot de witte pagina verdwenen is.

Door de pagina weg te halen (achter laatste teken vorige blad op delete drukken totdat het blad weg is) of door als je op printen klikt alleen te kiezen voor pagina 1 (ligt beetje aan welke versie maar in het venster dat komt kan je dat instellen, zoniet moet je eerst nog op pagina indeling klikken)

Soms helpt het om de marges van de pagina net ietsje kleiner te maken.

Selecteer alles achter het laatste leesteken en druk op delet...

Je kunt ook in de printopdracht aangeven dat je alleen pagina 1 wilt uitprinten. Vaak ligt het aan een grote hoeveelheid opmaakinstellingen dat je de tweede pagina moeilijk verwijderd krijgt. En als je de opmaak gaat wissen dan verandert de eerste pagina ongewild ook, dus dat kan je beter vermijden.

Al is het je eigen printer, en kost het je dus geen geld(bij mij op school per pagina, of er wat op staat of niet) kun je het blaadje toch gewoon weer terug doen..........

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100