Kan er via een micro sd adapter ook een bestand(jar/jad) overgezet worden naar de sd kaart?Of heb je echt een cardreader nodig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan. Daar zijn die apdapters voor.

een microsd adapter is een cardreader alleen dan in een kleinere vorm. hiermee kun je alle bestanden overzetten en dus ook jar/jad bestanden

ja je hebt echt een cardreader nodig. een adaper is allen maar gemaakt om een MicroSD in een normaal SD slot te laten passen. dus ja het doet vedder helemaal niks. dus als je wat wil kopieeren zal je echt het even via de pc moeten doen. suc6:)

de adapter zorgt ervoor dat de micro sd als een gewone sd kaart in de computer kan worden gestopt. om deze sd kaart in een computer te kunnen uitlezen is wel een cardreader nodig die een sd kaart kan lezen. deze adapter heeft zelf geen opslag capaciteit. het is niet mogelijk om een microsd in een adapter te stoppen, en later een andere microsd in die adapter te plaatsen die dan de gegevens van de eerste micro sd kaart kan kopieren. van de micro sd kaart kan je dus geen gegevens op de sd kaart zetten zonder een cardreader. over die .jar en .jad bestanden. ik denk dat je die op je mobiel wilt hebben. je mobiele telefoon heeft vaak ook bluetooth. met een bluetooth adapter, deze zijn goedkoper dan cardreaders, voor minder dan 2 euro heb je er al een. sommige mobiele telefoons hebben ook de mogelijkheid om met een kabeltje gegevens op een mobiel te zetten. heb je dus geen cardreader, dan zijn er genoeg alternatieven om gegevens op een mobiel te zetten die de gegevens op een micro sd opslaat.

Bronnen:
http://www.dealextreme.com/p/super-mini-bl...
http://www.greenlyph.com/new/images/Kingst...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100