Ik gebruik Windows Mediaplayer voor mijn muziek. Vroeger stonden de albumcovers erbij, nu niet meer... Iemand een idee hoe ik die terug kan halen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga op zoek naar een mediaplayer die niet als de Windows Media Player zomaar je album covers laat verdwijnen. Iedereen weet toch dat de Windows Media Player een van de slechtste is. Nou dan. Doe je zelf een plezier en delete dat ding van je PC en ga op zoek naar een goede speler. Alles is beter dan de Windows Media Player.

Je kan ook even nakijken, of jij je media player of-line hebt staan, normaal dan haalt hij dat album-hoesje van het internet af, als windows player de cd herkend. Even onder je media bibliotheek, de optie extra opties pakken, tabblad speler pakken, en even nakijken of je media-player verbinding mag maken met het internet. dan tabblad privacy en even nakijken welke daar staan aangevinkt of uitgevinkt, als mediagegevens voor muziekbestanden uitgevinkt staat, dan vraagt hij die namelijk niet op, dus ook geen albumhoesjes.

Probeer eens in WMP naar je Mediabibliotheek te gaan, dan aan de linkerkant op 'Album' klikken (onder 'Mediabibliotheek'), de album kiezen waar je de cover van wilt hebben, rechtermuisklik erop en kiezen voor 'Album gegevens bijwerken'.

Bronnen:
Windows Media Player 11

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100